lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lets achieve success
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» I’ve learned
cream caramel Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:11 pm من طرف Admin

» The important things in life
cream caramel Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:03 pm من طرف Admin

» You are unique
cream caramel Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 3:01 pm من طرف Admin

»  ^_^ A smile
cream caramel Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:57 pm من طرف Admin

» Believe in yourself
cream caramel Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:52 pm من طرف Admin

» To Let Go
cream caramel Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:48 pm من طرف Admin

»  Nuclear Proliferation
cream caramel Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:41 pm من طرف Admin

» Racism issue
cream caramel Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:29 pm من طرف Admin

» Human Trafficking
cream caramel Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:28 pm من طرف Admin

مايو 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 cream caramel

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

cream caramel Empty
مُساهمةموضوع: cream caramel   cream caramel Emptyالثلاثاء يونيو 11, 2013 10:31 am

Crème caramel is a custard dessert with a layer of soft caramel on top, as opposed to crème brûlée, which is custard with a hard caramel top. The dish is eaten throughout the world.Crème caramel used to be ubiquitous in European restaurants; food historian Alan Davidson remarks:In the later part of the 20th century crème caramel occupied an excessively large amount of territory in European restaurant dessert menus. This was probably due to the convenience, for restaurateurs, of being able to prepare a lot in advance and keep them until needed.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

cream caramel Empty
مُساهمةموضوع: رد: cream caramel   cream caramel Emptyالثلاثاء يونيو 11, 2013 10:32 am

Smile What do you think
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Mohammed 1




عدد المساهمات : 220
تاريخ التسجيل : 23/06/2013

cream caramel Empty
مُساهمةموضوع: رد: cream caramel   cream caramel Emptyالثلاثاء يوليو 02, 2013 8:05 pm

Thank you for everything bro
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

cream caramel Empty
مُساهمةموضوع: رد: cream caramel   cream caramel Emptyالأربعاء يوليو 03, 2013 10:30 am

You are welcome
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
 
cream caramel
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» Sour cream
» Thick cream
» Wipping cream

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lets achieve success :: Food :: Sweet things-
انتقل الى: