lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lets achieve success
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» I’ve learned
custard sweet  Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:11 pm من طرف Admin

» The important things in life
custard sweet  Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:03 pm من طرف Admin

» You are unique
custard sweet  Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 3:01 pm من طرف Admin

»  ^_^ A smile
custard sweet  Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:57 pm من طرف Admin

» Believe in yourself
custard sweet  Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:52 pm من طرف Admin

» To Let Go
custard sweet  Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:48 pm من طرف Admin

»  Nuclear Proliferation
custard sweet  Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:41 pm من طرف Admin

» Racism issue
custard sweet  Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:29 pm من طرف Admin

» Human Trafficking
custard sweet  Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:28 pm من طرف Admin

مايو 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 custard sweet

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

custard sweet  Empty
مُساهمةموضوع: custard sweet    custard sweet  Emptyالثلاثاء يونيو 11, 2013 10:39 am

Custard is a variety of culinary preparations based on a cooked mixture of milk or cream and egg yolk. Depending on how much egg or thickener is used, custard may vary in consistency from a thin pouring sauce, to a thick pastry cream (crème pâtissière) used to fill éclairs. Most common custards are used as desserts or dessert sauces and typically include sugar and vanilla. Custard bases may also be used for quiches and other savory foods. Sometimes flour, corn starch, or gelatin is added as in pastry cream .
Custard is usually cooked in a double boiler (bain-marie), or heated very gently in a saucepan on a stove, though custard can also be steamed, baked in the oven with or without a water bath, or even cooked in a pressure cooker. Custard preparation is a delicate operation, because a temperature increase of 3-6 °C (5–10 °F) leads to overcooking and curdling. Generally, a fully cooked custard should not exceed 80 °C (176 °F); it begins setting at 70 °C (158 °F).A water bath slows heat transfer and makes it easier to remove the custard from the oven before it curdles.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

custard sweet  Empty
مُساهمةموضوع: رد: custard sweet    custard sweet  Emptyالثلاثاء يونيو 11, 2013 10:40 am

What do you think Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Mohammed 1




عدد المساهمات : 220
تاريخ التسجيل : 23/06/2013

custard sweet  Empty
مُساهمةموضوع: رد: custard sweet    custard sweet  Emptyالثلاثاء يوليو 02, 2013 8:01 pm

I like it
Thanks man
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

custard sweet  Empty
مُساهمةموضوع: رد: custard sweet    custard sweet  Emptyالأربعاء يوليو 03, 2013 10:31 am

You are welcome
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
 
custard sweet
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» tea sweet
» Jam sweet
» coffee sweet
» Sweet Bay leaf
»  Sweet pepper

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lets achieve success :: Food :: Sweet things-
انتقل الى: