lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lets achieve success
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» I’ve learned
'dry meat' Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:11 pm من طرف Admin

» The important things in life
'dry meat' Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:03 pm من طرف Admin

» You are unique
'dry meat' Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 3:01 pm من طرف Admin

»  ^_^ A smile
'dry meat' Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:57 pm من طرف Admin

» Believe in yourself
'dry meat' Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:52 pm من طرف Admin

» To Let Go
'dry meat' Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:48 pm من طرف Admin

»  Nuclear Proliferation
'dry meat' Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:41 pm من طرف Admin

» Racism issue
'dry meat' Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:29 pm من طرف Admin

» Human Trafficking
'dry meat' Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:28 pm من طرف Admin

أبريل 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 'dry meat'

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

'dry meat' Empty
مُساهمةموضوع: 'dry meat'   'dry meat' Emptyالخميس يونيو 13, 2013 10:34 am

Meat drying is not a clearly defined technology. Drying may be done for the single purpose of dehydrating fresh meat for extension of storage, but it may also be one of various processing steps during the manufacture of specific meat products. Besides such more complex drying techniques, the simple dehydration or drying of lean meat under natural conditions has been practised for centuries. It is still a popular method in many developing countries, in particular where no cold chain is available. It is predominantly carried out for meat preservation, based on the experience that dehydrated meat will not spoil easily. Pieces of meat are cut to a specific uniform shape that permits the gradual and equal drying of whole batches of meat. Physically, the reduction of the moisture content is achieved by continuous migration of water from the deeper layers of the meat to its peripheral zone and the evaporation from there into the air (Fig. 278).
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

'dry meat' Empty
مُساهمةموضوع: رد: 'dry meat'   'dry meat' Emptyالخميس يونيو 13, 2013 10:35 am

What do you think Smile 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Mohammed 1




عدد المساهمات : 220
تاريخ التسجيل : 23/06/2013

'dry meat' Empty
مُساهمةموضوع: رد: 'dry meat'   'dry meat' Emptyالإثنين يوليو 15, 2013 3:16 pm

Admirable
Thanks a lot
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

'dry meat' Empty
مُساهمةموضوع: رد: 'dry meat'   'dry meat' Emptyالإثنين يوليو 15, 2013 3:24 pm

You are welcome
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
 
'dry meat'
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lets achieve success :: Food :: Meat names-
انتقل الى: