lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
Please kindly log on if you are a member with us
Or if you are not a member with us and want to join the Family Forum
We would Subscription gets from
lets achieve success
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


lets achieve success
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» I’ve learned
Wipping cream Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:11 pm من طرف Admin

» The important things in life
Wipping cream Emptyالأحد يوليو 21, 2013 3:03 pm من طرف Admin

» You are unique
Wipping cream Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 3:01 pm من طرف Admin

»  ^_^ A smile
Wipping cream Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:57 pm من طرف Admin

» Believe in yourself
Wipping cream Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:52 pm من طرف Admin

» To Let Go
Wipping cream Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:48 pm من طرف Admin

»  Nuclear Proliferation
Wipping cream Emptyالجمعة يوليو 19, 2013 2:41 pm من طرف Admin

» Racism issue
Wipping cream Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:29 pm من طرف Admin

» Human Trafficking
Wipping cream Emptyالخميس يوليو 18, 2013 2:28 pm من طرف Admin

نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 Wipping cream

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

Wipping cream Empty
مُساهمةموضوع: Wipping cream   Wipping cream Emptyالسبت يونيو 08, 2013 10:57 am

Whipped cream is cream that has been beaten by a mixer, whisk, or fork until it is light and fluffy. Whipped cream is often sweetened and sometimes flavored with vanilla, and is often called Chantilly cream .Cream containing 30% or more butterfat can be mixed with air, and the resulting colloid is roughly double the volume of the original cream as air bubbles are captured into a network of fat droplets. If, however, the whipping is continued, the fat droplets will stick together destroying the colloid and forming butter. Confectioner's (icing) sugar is sometimes added to the colloid in order to stiffen the mixture and to reduce the risk of over whipping.
Lower-fat cream (or milk) does not whip well, while higher-fat cream produces a more stable foam.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

Wipping cream Empty
مُساهمةموضوع: رد: Wipping cream   Wipping cream Emptyالسبت يونيو 08, 2013 10:58 am

What do you think Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
Mohammed 1




عدد المساهمات : 220
تاريخ التسجيل : 23/06/2013

Wipping cream Empty
مُساهمةموضوع: رد: Wipping cream   Wipping cream Emptyالأحد يونيو 30, 2013 5:13 pm

Thank you for secret information
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 656
تاريخ التسجيل : 14/03/2013

Wipping cream Empty
مُساهمةموضوع: رد: Wipping cream   Wipping cream Emptyالإثنين يوليو 01, 2013 11:53 am

You are welcome
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://e-learning-group.forumarabia.com
 
Wipping cream
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» Thick cream
» Sour cream
» cream caramel

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
lets achieve success :: Food :: Dairy products-
انتقل الى: